Dagen som regnade bort.

Sval, grå morron väntade vid 7-tiden i morse. Men det skulle bli värre, regnet kom också. Så vad skulle man nu hitta på? Var har jag INTE varit? När jag hade åkeri var man lite varstans med leveranser men såg ingenting av orten. Redovisade rangen å besökte toan, hämtar kameran å paddan.

Åmotfors, Sulvik, Arvika sen söderut. Hamnade i Klässbol där jag var med Micke då han spelade hockey. Det var 22 grader kallt, Amigo, hund, låg med tassarna i vädret så han fick stanna i bilen vid periodbyte. Har varit på Väveriet för 30 år sen. Nu spanade jag igenom hela byn. Förvånansvärt många hus. Handlade bröd i affären, de hade 3 limpor att välja på, 1 av varje. Men tjejen var trevlig. Den enda jag pratade med på hela resan.

Kafé Kvarnen var öppen men såg ingen människa där. Fortsatte till marinan.

Fortsatte ut mot stora vägen, åkte tvärs över å hamnade vid Billingsberg å Stavnäs Hembygdsgård.

Åkte förbi kända orter som Hildelund, Avelsbol, Romängen innan jag kom fram till Värmskog. Tänkte på den berömda räkmackan, men nästan fullt på parkeringen å det fortsatte regna, Fler än jag vände å åkte ut igen.

Såg lite djur under färden.

Åkte över Skassåsbron bara för att pinka & rökpaus vid den nerlagda macken. Hittade Marja i Myroms sagohus på hemvägen.In vid Stavnäs kyrka.

Körde förbi där Lotti bor innan jag var inne i Klässbol igen. Eftersom det inte blev nån räkmacka i Värmskog fick det bli hamburgare vid Kokki i stället.

Kollade bollautomaten, fick ledigt i kväll. Nu går 2 ut å spelar golf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s