3800 inlägg.

Var uppe på morronkulan å pinkade in reviret. Nä detta blev fel, reviret är på 70 hektar, där jag pinkade är på 1 kvm. Nåväl jag kikade ut, inget att se å tälttaket hade ännu inte intagit nån konstig fort. Sängen igen.

Detta är mitt 3800:de inlägg. Vid 7 var det lämpligt att sätta på kaffevattnet. Eftersom jag haft värmefläkten på under natten måste den stängas av innan vattenvärmaren startas annars måste jag ut till elstolpe 1 å sätta på säkringen igen. Så är livet ute på bygden. Eftersom blixtlåset i gylfen på shortsen havererat måste jag införskaffa nya så ett besök på Center Nord var tvunget.

Började på Jula men de hade slut på min storlek. Sen Sportshopen. Där fanns vad jag skulle ha men nästan omöjligt att hitta ut. Blev visad väg av tjej från Allstakan. Ingen risk för närkontakt varken där eller här.

Nu behöver inte Lilla Vicke Vire frysa. Å ingen medmänniska bli skrämd heller.

Om nån skulle komma på idén att försöka flytta husvagnen får de börja med häcksaxen. Intog fosterställning i sängen medan jag lyssnade på radion.

Ännu ingen rejäl regnskur å ingen på rangen så jag började plocka. Då kom regnet. Ola stod i slagboden å väntade på mej så han tömde korgarna. Han väntade på Pekka som skulle köra honom till järnvägen i Åmot, han har 1 veckas semester. Kommer sakna honom.  Lite mat av det enklare slaget. Blev många köttbullar men i stället för att kasta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s