Det kommer några hint från andra sidan gränsen.

Armbandsuret har tappat orken. Måste upp å starta luren för att få veta vad tiden är. Den var 06.20 .. Mycket stilla på reviret. En molnklick över Valfjället var det enda synbara innan bilarna börjar rulla in.

Åker hem å pantar/handlar/tankar. Fick handla av Evelina på Hypermat. Brukar fylla för 300 spänn ifall bilen blir stulen. Nu var jag uppkäftig å hällde i för 500 spänn nu när pensionen trillat in. Det kom sms från Norge att de eventuellt kommer nästa vecka. Då får vi tänka om å stanna lite längre än jag beräknat.

Diskar å kollar samtidigt vart jag hamnade på fredagens tävling. Slog 20 pers i alla fall men kände mej inte lyckligare av det. Värmer resten av den pizza jag köpte igår. Blir trött å sover middag. Plockar rangen, klar redan 18.30.

Åker ut till meditationscentret å sätter mej en ½timme. Uppe vid annexen känns oset av mumifierad flintastek, det hörs glada utrop. En husbåt är ute samtidigt som en annan båt trollar.

Har anmält mej till Tisdagsbollen i morron fast jag inte har nån större lust. Börjar först kl 10 så jag kan försöka sova lite längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s