Avslutning på golfveckan.

Hade på värmen i förtältet i natt. Det var dumt för telefonen visade 17 grader vilket jag ifrågasätter. Hörde det stilla regnet vid 05 å kände mej glad att jag strök mej från dagens tävling. Det räcker nog med 3 tävlingar i veckan.

Det var 172 anmälda, 21 strykningar å jag var en av dem. Bilarna rullade in medan jag sörplade kaffe å tuggade 3 piller medicin. Besökte toan å vek samtidigt 8 nytvättade handdukar, det blev 24 idag. Försökte vara lite social.

Lagade mat för en gång skull. Det blev mos & köttbullar. Tomaterna har passerat bäst före för nån vecka sen å mjölken börja hamna på en riskfylld låg nivå. Plockade rangen 4 varv, tömde 24 korgar med viss möda.

Klockan närmar sej 20.30 å tävlingen är fortfarande inte klar. Tänker försöka sovmorron på söndag också. Då är det Ekebygolf, partävling så flera husbilar har kommit. 68 startande från hela Värmland.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s