Torsdag på Noresund.

Gårdagen var blöt. Behövde inte putta av nått regn av taket under natten men på morronen hängde det ner över ½metern. Var mycket glad att jag inte skulle spela. Var effektiv å hade tömt toan i husvagnen å besökt den i omklädningsrummet före frukost. Är duktig på att förstöra glasögon. Tur de bara kostar 20 spänn.

Plockar rangen vid lunch innan jag å Pekka studerar inspelen på hål 9. Käkar fläsk & potatis i restaurangen innan det kommer ännu en liten regnskur som det blev läge för en ryggsträckare. Plockar rangen igen på kvällen. Blir sittande på uteserveringen å är social. Hemma redan vid 22.

Torsdagen började tidigt. Uppe redan 05  Det var jag nog ensam om, såg inte, hörde inte en kotte. Onödigt tidigt men hade start redan kl 8 så det var inte lönt att somna om. Spelade med Kerstin & Jonny Andersson från Arvika åsså Sture som vanligt.

Anderssons spelade bra, jag å Sture som vanligt. Kanade ur foppatofflorna på uteserveringen å drattade på ändan men blev snabbt upplyft. Mobergs från Åkersberga bjuder på grillmat då jag slapp plocka rangen för det gjorde Lennart innan han klippte.

Dryga timmen med sonen i luren. I morron är det flaggtävling start 12.20 så vi inriktar oss på sovmorron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s