Söndag utan regn.

Fast det var en trevlig kväll i går var jag uppe 06.30. Mycket lugnt, bara Bången som gick stavgång å Asbjörn som skulle på toan. Detta om vi bortser från Lubben som klippte greenerna. Det var knappt tvåsiffriga grader men solen var uppe före mej.

Hälsade på Gustav å Amund som var vakna men inte så alerta, de hade startat frukosten men något de inte behövde tugga. Sture å jag hade bokat starttid 11 men blev omsläppta av 3 damer som bokat tiden innan. Sture spelade bra, birdie på hål 5 bland annat. Precis lagom temperatur för golf, mycket folk ute.

Golfbilen går som en känguru efter gårkvällens utlåning. Pratade med lånaren va fan de hade gjort. Ingen visste som väntat. Nu har vi hyrt en ny bil i morron. Mat i restaurangen, mycket gott. Gabriel plockade rangen på em för då var bollarna slut igen. Det blev en ryggsträckare, då kommer en bekant med en present.

Han skyllde på huvudvärk om han drack det men det kan också bero på mängden. Letade upp Åkersberga som huserade på våning 2 i Annex A. De bjöd på förfriskning. Klockan blev 19 då jag hade bestämt med Ola att plocka rangen. Vid 20 var vi klara å stängde av automaten som ska öppnas 06.30 i morron då tävlingen startar kl 7. De sista startar 15,50. Då är det kväll innan de är inne.

Per Johansson har satt hålen. De blir inte lätta men det blir lika för alla. Startar kl 11.30 i morron. Det verkar lugnt i alla husbilar/vagnar som kommit. Det är väl snart tid för sängen.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s