Lika bra att ligga steget före.

Fan, såg fel på klockan igen eller om det var Lubben som började tidigt att klippa greenerna för 06.15 satt jag å väntade på att kaffevattnet skulle bli klart. 15 minuter senare gick de första golfarna ut å spelade. Sen blev det ett uppehåll innan de 4 som skulle ut å öva inför måndagen hade bestämt sej hur de skulle göra.

Sture ringde vid 9 å ville spela, vi bokade 10.20. Han kom å just vi skulle slå ut kom först regndropparna. Det slutade redan på hål 2, allt lugnt. När vi spelade hål 8 såg vi regnväggen i älven å avbröt. Hann precis in innan himlen öppnade sej med regn, hagel å åska. Vi bokade ny tid i morron kl 11 i stället.

Sture åkte hem, jag följde efter för att handla. Just jag passerade Stranna hoppade ett rådjur ut på vägen. De brukar sällan vara ensamma, visst efter kommer en killing på bredsladd å kanar på rygg över vägen å ner i diket. Vid vägen upp till Valfjället höll det på att smälla när 2 bilar skulle ut samtidigt som jag passerade.

Handlade det jag skulle på Lidl men måste titta in på Biltema där det blev dagens varmrätt.

 

Återkommer till paradiset. Anar att rangebollarna är slut. Rätt antagande, börjar plocka med hjälp av Ola som slår in från sidorna. Vad händer? Jo det börjar regna. Vi skrapar ihop halva rangen innan vi avbryter. Vill inte att Ola ska få lunginflammation.

Har en tjusig rabatt utanför husvagnen. Lättodlat.

Det glesnade på rangen så vi försökte igen. Vad händer? Visst, regn IGEN men nu gav vi oss fan på att rensa klart. Under tiden hade kvällens trubadur svängt in med sin husvagn, strax efter kom Amund med en jättevagn.

Hälsar på Amund som håller på att sätta upp tält. Då kommer nästa skur medan gäster börjar komma iklädda paraplyer. Tyckte det var lika bra att blogga nu ifall jag skulle hamna på restaurangen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s