Ännu en sommardag.

Telefonen visade 9 grader i morse. Solen var uppe före mej liksom jobbarna. Fast jag plockade rangen efter att Torsdagsbollen gått ut måste Gabriel plocka i morse igen. Nya bollar är beställda men inte levererade. Det lär bli kaos på måndag då 204 spelare ska tävla.

Vi blev 28 åldringar som spelade idag. knappade in resultaten innan prisutdelningen så det inte blir nån felräkning som det så ofta blir. Vann gjorde Wellstam, själv blev jag nummer 14. Fick besök av Olle Å å Sture efteråt.

En ryggsträckare innan det var slut på rangebollarna igen. Börjar bli jobbigt nu när de räcker bara halva dagen.

Det såg ut att bli både åska å regn men det försvann medan jag plockade rangen i kväll. Nere vid bryggan låg en flotte å på land låg en kille. Hans arbetskompisar satt på uteserveringen å väntade på att grillmaten skulle bli klar. Det var smälteriet på Fundo som var ute.

 Fredagens kvartssamtal med Putte slutade på 43 minuter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s