Dåligt med nattsömn.

Detta eviga blåsandet tär på nattsömnen. Knappt man vågar sluta ögonen när tältet hoppar bock på utsidan husvagnen. Slumrade nog till för jag vaknade av ett stilla regn. Satt ute redan 05.30 å lite senare knatade grannen förbi med stavgång. Tur han har dålig syn för jag satt naken som vanligt tills jag fått 2 koppar kaffe å käkat medicinen.

Kände för en biltur. Tar med kameran å läsplattan vilket var tur. Höll på att glömma plånboken också. Kommer till Växvik å tänkte fota den torrlagda laxtrappan, tomt kamerabatteri! Första gången det hänt, tur jag inte mötte nån känguru eller annat udda djur.

Lite för tidigt för en korv på Sulvikingen. Hittade Älgå Hembygdsgård. Fram med läsplattan som hade 74% kvar av batteriet.

Vände om, hittade en väg mot Älgvallen / S:a Örsjön. Har ett minne av en skidtävling vid Älgvallen för 35 år sen. Nu fanns inte ens nån snö kvar. Mötte man med vovve när jag fortsatte upp i skogen. Tror inte den vägen varit sladdad på 20 år, den var verkligen hålig.

Har varit vid Norra Örsjön förra året, då från väg 172. Här var det betydligt trevligare, många båtar å något som såg ut som ett klubbhus. Man hinner mycket om man börjar tidigt för jag var tillbaka på Noresund innan kl. 12.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s