Tältet står kvar!

Det kom en skur på 4 mm på morronkulan. Ägnade förmiddagen till att montera de 2 HIO-bollarna som varit liggande. En ny husbil kom, de gick ut å spelade. Låg å lyssnade på Therese Lindgren som sommarpratade när helvetet bröt ut. Vet inte att jag suttit i en husvagn å lyssnat på oväsendet när regnet bröt ut.

Tältet hoppade åt alla håll, det dånade sen började det åska också. Då hade väl paret i husbilen hunnit längst bort på banan. Till sist slutade ovädret, då hade Therese slutat prata. Har en 5 cm gäst här inne.

Björn bjöd på lunch innan nästa regnskur. Det slutade innan Torsdagsbollen gick ut. Mycket folk i kväll också, närmare bestämt 28 som chansade på att det inte skulle börja regna igen vilket det inte gjorde.

Gårkvällen blev färggrann. Plockade rangen med hjälp av Z-ta. Läste fel på ett sms å höll på att ställa till kalabalik men det ordnade upp sej så småningom.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s