Ännu varmare.

Det gick att somna till sist i gårkväll men det är ingen lek när det är så varmt. Tror vi var 22 som trotsade den globala uppvärmningen å spelade 9 hål. Vi började på hål 8 å redan där var jag nära döden. Min boll studsade ner i ravinen till vänster. Den låg helt ok men det stod 2 björkar i vägen fram mot greenen, klart att nån av dem sträckte fram en gren, bollen damp rakt ner. Fick nöja mej med 5 slag men gud hur trött jag blev.

Ägnade det mesta av dagen till att leta skugga. Pratade 38 minuter med Putte, sen med Sture som berättade att inte var att tänka på golf på lördag, det är för varmt. Björn Brunmark kom upp just jag skulle plocka rangen.

Hade just avslutat första repan å skulle tömma korgarna, då kom Amund S med kompis in. De gjorde jobbet å bjöd dessutom på nått läskande. Åkte ut till meditationscentret. Satt å tittade på 2 som kappkörde med vattenskotrar, hörde på en aktersnurra som misstände då bevattningen gick på. Tänkte golfbilen stod tryggt för kameran fanns i bagaget. Det gjorde den inte, bilen med kudde dyblöt. Hamnade på uteserveringen där Janne å Björn satt å räknade poäng. Björn blev jätteglad av att ha klarat uppspelningen å tände en cigarr. Det var mörkt å för sent att blogga när jag kom upp.

Lördag. Ännu en natt med sendrag.

Vem ringer om inte Sture när jag sitter naken å sörplar kaffe vid 9-tiden. Han undrade om det passade att golfa vid 10,40? Fan det blir ju ännu varmare idag. OK, då. Typiskt att vi hamnade bakom samma som förra gången, fick vänta på varje hål. Vi drack vatten med resorb, mer än den kallsup jag fick på Teneriffa 1980. Nu gick det ändå ganska bra, årets bästa resultat på mej.

Ryggläge i vilstolen i skuggan tills rangen blev tom. Satt med fulla korgar å väntade på att nån skulle komma å hjälpa mej tömma. Jojjomän, han kom. Blev inropad av ”glada gänget” till uteserveringen, de tyckte jag såg torr ut å flera bjöd på nått läskande under trevligt samspråk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s