Forskarbrist mm.

En betydligt svalare dag som började bra, 14 grader å sol. Sen kom den kyliga vinden tillbaka. Samtal med Sälen innan besök på Biltema där jag var ensam forskare. Angelica satt å pluggade körkortsteori, en barnfamilj visade inte något forskarintresse. De höll på att möblera om.

Vi kör lite minnen från 2003 i stället.

Vi tillbringade 1 vecka i Skåne, närmare bestämt Österlen. Vi spelade golf så vi började med 1 natt på Araslöv GK.

Dagen efter spelade vi med vänner från Huaröd där vi sov över.

Efter att vi spelat Ystad med ett par från Göteborg besökte vi Sandskogen. Proppfullt med bilar men vi stod å väntade på en bil som var på väg ut. Då kommer en buss å klämmer sej förbi, ut hoppar en kille å börjar skälla ut de som ska ut, han bad dem backa undan för de skulle fram. Idiot, hade han väntat hade en plats blivit ledig.

Besökte Stens Huvud, såg ända till Bornholm. Vi sov en natt i Glemmingebro B&B. Trevligt ställe, när man gick ut på altanen hamnade man på kyrkogården. Praktiskt om man blev matförgiftad. Ville boka ännu en natt men se det gick inte men de ringde en bekant dam, Annette, som hade ett rum i sitt hus nånstans på bygden.

Mycket fint rum men Kerstin hittade en tallrik under sängen med 1 potatis + en ½ korv. I köket hade värdinnan hängt upp ett lakan tvärs över bordet så vi hade ena halvan hon den andra.

Morgonen efter då vi ätit en god frukost å samtalat med Annette som vanligtvis bor i Köpenhamn skulle hon ut å löpträna. Passade på att ta en rundtur runt huset under rökpausen. Ena vinkel på huset hade varit ladugård men nu fanns inga djur där. Bakom huset var något som liknade en soptipp men gamla kylskåp, bilar mm. Man ska aldrig titta på fel ställe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s