Där ser man, så fel man kan ta.

Tog sovmorron till 7,20 idag.  Blåsan hade tagit en klämdag. Ingenting nytt i Arvika Nyheter eller de andra blaskorna. Det fick bli en längre fikapaus på Biltema vid 11-snåret. Där var många forskare samlade. Det pratades kommunala avgifter på regnvatten mm.

Fick Normorix för nått år sen, vätskedrivande, ska vara bra vid högt blodtryck. Har hittat ett bättre medel dessutom gratis. Öppna altandörren så blir du direkt pinknödig.

Efter tuppluren kände jag mej ovanligt pigg. Sånt är farligt. Om jag skulle åka ut till Noresund å husvagnen? Tältmattan har legat ute i vinter, nu ligger den i en hög, kunde i alla fall lägga rätt den.

Där kommer det att gå åt en rulle silvertape, det mesta var remsor. Inte första gången den blir reparerad för mössen hade livnärt sej på den en annan vinter då den låg i förrådet.

Att sträcka ut den tömde mitt energiförråd, måste vila en stund. Sen var det de rör som skulle ha märkts upp för 2 år sen. Skaffade 5 olika färgade eltaper. Var finns de?

Nu ligger rören som jag tror de ska sitta. Tältduken finns fortfarande inomhus. Sen fattas tältuppsättarna. Det är flera parametrar som ska stämma. Det bör vara vindstilla, uppehållsväder å ett gäng arbetsvilliga pensionärer. Ska se ut ungefär som så här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s