Gammal skåpmat.

Ännu en mycket lång dag, ändå sov jag till 7. Lätt regn är nyttigt men mycket trist. Ser som vanligt på vloggar, ofta seglare eller nån konstig människa som bygger hus mitt i skogen. Betalar räkningarna så nu var det gjort.

11-kaffe på Biltema 20 minuter. Trist där också. Kollade igenom några dagböcker.

1981. Micke o jag går en sväng innan juniormatchen på Morast. Örnen vinner 7-1 o Eda slår Röfors med 1-0. Lugn o stilla kväll, somnar tidigt.

1988 var det pingst å vi skulle till stugan i Idre. Det regnade då också men efter kaffe i Sälen kom solen å det blev fint. När vi kommer till Kringelfjorden finns det folk i stugan. Hade tagit fel på bytesdag. Rickard, Britt-Inger å deras son Stefan var kvar. De hade BP i Säffle. Det ordnade upp sej, vi tog gästrummet sen vi käkat å spelat boccia ute i skogen. Vi var inte helt nyktra men kul hade vi.

1999 var det annandag pingst. Farbrorn hade dött 94 år gammal å huset skulle säljas. Det var flera spekulanter som kom på visningen.

24 maj Ons. 5-12° regn. Sover till över 9! Går ut med Junior o träffar Lars A med Lingo. Trodde Junior skulle sitta stilla i gräset men han måste fram o morra så det blev lite slagsmål. Att han inte kan låta bli. Äter frukost medan jag lusläser AN. Lite datajobb. Micke ringer 2 gg. Åker till Noresund o slår 100 bollar. Handlar nya regnkläder o en radiotelefon. Lagar lunch när jag kommer hem. Donar lite men blir trött o sover 1 tim. Släpper ut Junior medan jag ser Nyheterna kl 17. Då ringer Öja att vovven leker med hans vovve. Cyklar över o snackar en stund. Inre stolpen på verandan är helt upprutten. De ska bygga om den nästa år. Fortsätter cykelturen runt Örnvallen innan jag lämpar av Junior o åker till Statoil o fyller luft i reservdäcket o cykeln. Beställer en pizza på hemvägen så jag åker ner o käkar den tillsammans med en starköl. Ringer John-Arne o Allan när jag kommer hem. Lägger mej före 23 men ligger vaken som vanligt när jag ska jobba fm.

Detta var väl ingen intresserad av men så var det.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s