Vilka ställen har man besökt under åren?

Trist väder i morse. Visserligen några varmgrader men regn. Kollade med Sälen där det kommit 5 cm snö, då kom det några få flingor här också. Efter 11 mm slutade det regna så man kunde ta en kaffe på Biltema. Några få forskare som pratade hårt vatten, bara att åka hem igen.

Satt å funderade på var jag varit under min levnad. Min första resa minns jag som igår. Järnväg från Ås 1949 till marknaden i Arvika. 6 år, det var en stor händelse. Vi å grannarna hyrde Helge Morfeldts taxi en söndag å besökte Rottneros å Mårbacka. Tror det kostade 80:-

Farsan hade köpt en VW 1950-års modell. Vi gjorde en långresa till bekanta i Filipstad där vi sov över till nästa dag då vi åkte hem. På 60-talet började besöken i Norge. Geiranger, Trollstigen, Kjeåsen, Bergen, Kristiansand, Mandal, Oslo, Lillehammer mm.

Sen har det blivit Sicilien, Rhodos, Mallorca, Ibiza, Tunisien, Gibraltar, Gran Canaria, Teneriffa, Lanzarote, Bahamas, Everglades, Miami. 17 gånger till Spanien. Norden med Fredrikshamn, Köpenhamn, Puttgarden, Helsingfors, Åbo, Tammerfors. Sammanlagt 30 resor.

Inte så konstigt att jag gillar att åka runt.

Sonen Mikael å Sven Tumba då Eda GK hade jubileum.

Åke Envang med hustru. Mannen som spelar nära 900 banor runt världen, tycker Noresund är den vackraste.

Rangehunden Brandy 2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s