Vem bor här?

Tog sovmorron till 7,30 idag. Händer inte så ofta numera. Det hade regnat 11 mm i natt. Så gick det sista ägget, måste koka 7 nya idag. Måste handla, blev Hypermat där varje kund hade 100 kvm så det var inte trångt.

In på Biltema, köper presentkort å kaffe. Inte trångt där heller. Villy J å Jan E satt på lagom avstånd innan Ulf S kom å satte sej bakom våra ryggar. Upp till dotter Ingemarie i Allstakan å blev sönderslickad av 2 kelpis.

Tog på morgonrocken, stoppade allt i tvättmaskinen innan det blev stekt en god fisk. Tupplur, Rapport å Vem bor här. Det finns många konstiga hem. Funderar på att anmäla husvagnen nästa gång. Får vi plats alla 5 samtidigt är det överstökat på 15 sekunder. Hänger tvätten.

Många mörka moln i kväll också. Bokade starttid kl 10 på Noresund i morron, det ska spelas golf är det meningen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s