Lite mer från gårdagens utflykt + golf.

I går under min turné såg jag en kille iklädd svarta trikåer på racercykel . Första gången åkte han i god fart över bron vid Nilsby. Körde om honom strax efter bron, han svängde vänster, jag höger. Stannade å fotade vid Bössviken när han susade förbi. Körde om honom igen innan jag svängde in vid Mårbacka för rökpaus, då kommer killen igen.

Kör om honom igen, 4:de gången vid Bråruds industriområde. Sen såg jag honom för 5:te gången när han ställde ner racern utanför en vit villa i Lysvik sen jag varit nere vid Frykens Pärla. Sen sågs vi inte mer. Han undrade säkert vad det var för gubbe han hade med sej många mil?

Här i närheten blev det svart framför vindrutan. En trana försökte använda motorhuven som landningsbana men hamnade på åkern 5 meter bredvid. Jäklar va stora de är. Såg inte Svennis men hans herrgård i Björkefors men det var från andra sidan sjön.

Sture ringde, ville golfa. Vi spikade 11,20, han skulle hämta med 20 i elva, han kom 20 över 10. Satt ute i solen å väntade.

Solen stekte, mycket folk på banan, vi kom ut då vi skulle. Sture missade utslaget på hål 6, blev skyldig mej en öl. Passade bra när vi varvade å käkade kotlett med god sås å stekt potatis. Han fifflade med luren i väntan på mat.

Körsbärsträden brukar blomma tidigt men i år hann häggen före. Redan mycket frömjöl i vattnet.

Bilen visade 15 varma grader när vi åkte hem.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s