Valborg, sista dagen i april.

Sista dagen började tidigt. Redan 00,11 vaknade jag å trodde det var morgon. Det var ju fel, somnade om å vaknade strax efter 0,1. Fortfarande fel. Efter 03 måste jag svimmat för vaknade inte före 05. Då klockan visade 05,55 gick jag upp. Tydligen hade det varit minusgrader för det var is på bilrutorna men tempen visade 0.

Frukost före 7, lite vloggar innan jag skulle hämta Ove 9,15. Skulle samtidigt besöka återvinningen. Lyfte över påsen till högersätet å tappade bilnyckeln i det som skulle slängas. Fick rota ur halva kassen innan den hittades. Tillbaka med plast å makrillburkar till påsen igen. Hade gjort i ordning kaffe å mackor, de fanns kvar på diskbänken.

Ove kom ut iklädd väst ovanpå allt det andra. Ångrade att jag inte följde det exemplet. På Noresund blåste det svinkall sydlig vind. På hål 3 höll Morgan å Lennart på att forsla bort det nerblåsta björken. Ove klagade på nagelsprätt medan jag hade fullt upp med att inte frysa ihjäl.

Vi enades om att avbryta efter 9 hål, det var inte angenämt att vara ute. Golfen gick som vanligt härs å tvärs. Hemma redan vid 12-tiden. Efter den stökiga natten blev det en längre ryggsträckare under   fleecepläden.

Donade den aktionkameran som det var länge sen den blev använd. Här kommer ett litet prov. Nä det gick inte, wordpress godkänner inte filmer om de inte ligger på youtube å den här är inte kvalificerad enl mej. Men så här ser kameran ut i alla fall. Ska stoppa ner den under vatten vid tillfälle för det följde med ett undervattenshus.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s