Nytt forskningsställe.

Fast jag inte skulle golfa var jag uppe redan 06,15. Nånting blött föll från himlen. Konsulterade Sälen där de hade vitt på marken som inte behövde skottas. Funderade på att slopa mjölken när den ändå var slut men insåg att pannkakor på vatten inte skulle funka därför var ett besök på Lidl av nöden, Biltema ligger på vägen ner så kl 11 borde vara lagomt att åka ner.

Satt på gott avstånd från gods hemmansägare Persson från Lilla Hög. Vi pratade smala skogsskiften, åkrar som behövde plöjas mm. Inga forskare var på plats. På Lidl var det sparsamt med kunder men jag fick det jag skulle ha.

Tittade in på Centret, satte mej på en bänk å iakttog omgivningen. Ett mörkt McDonald med stolar på borden, ett Maxikafé  med 2 gäster. På Dyrego har de märkt av våren, de hade rea på huggisar eller vad de har,

Hamnade på Systemet där jag äntligen hittade en forskare. B Holmkvist å jag ankrade upp på varsin stol.  B hade införskaffat en fl Grönstedt för han blir statsanställd på Valborg. Som hjälpforskare bistod Marie H som satt i kassan. Vi avverkade stormar på Östersjön, regn på Bahamas, dåliga batterier till golfbilar mm. Då kom fru Andersson å berättade att hennes svåger, källarmästaren, var krasslig. Till sist måste vi avbryta men det var mycket trevligt att sitta där i lugn å ro.

Det blev en näringsriktig middag men glömde tomaten, får ta den i filen i morron. Har 2 olika buskar i häcken på altanen, en tidig en sen men nu har den sistnämnde vaknat till liv också.

Mörka moln över Challa.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s