En svalare fredag.

Kände mej trött i gårkväll. Sängen redan 22,30. Det fick jag fan för, vaknade redan 04, somnade om en ½timme i stöten fram till 05,45 då jag gick upp. Stönas med att ligga kvar var ju ingen idé.

Började med att läsa Arvika Nyheter. Dödsannons efter min lekkamrat. Hon var 1 år yngre men våra föräldrar umgicks varde år på juldagen å midsommardagen. Nu är hon borta. Trist.

Kokar de 7 äggen igen, fasen vad fort de tar slut. Fortsätter med Nettavisen å Vg. De gnäller varje dag på att Sverige inte tar virushotet på allvar. Aftonbladet å Expressen kör det vanliga utan att gnälla på Norge.

Ove hämtar mej 8,15 för att spela kompisspel på Noresund. Vi blir 17 pers som håller regelmässigt avstånd, många med handskar på båda händerna. Alla är muntra trots läget. Jag den enda i kortärmat vilket jag får på tafsen för.

Ångrar stundtals klädvalet för det blev kall vind över Hugn. Glömde bort att de skulle sopa parkeringen hemma mellan 12-14, med en kvart till godo hann jag hem å köra upp bilen till altanen. Kaffet jag hade med ut blev uppdrucket här hemma i stället.

Provade ryggläge utan radio men det blev ingen tupplur ändå. Eftersom jag vann 15 spänn på Keno åkte jag ner till Gränsrasta å köpte några rader Eurojackpot i stället. Kaffe i ensamhet på Biltema. Sitter ute å röker när Sture kommer så det blev in igen för sittning nummer 2.

Förra året var tältet uppe, det var 10 grader varmare än idag. Vädret rår man inte på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s