Det ska va sprit!

Lika fin dag som igår. Börjar bli en ovana men det går väl över. Efter frukosten, bäddning, vädring mm blev det besök på Biltema. Till min stora förtjusning träffade jag Oddny å Tommy. Har inte träffat Oddny på minst 25 år. Olle E kom också, påpekade att han bytt bil. Det var visst i November men han har ofta firmabilen.

Köpte byxor på Jula på måndag. Tjejen som släpade fram dem hade vikit ihop dem så fint. Då jag provade dem var det inte många rätt. Flerfärgade, fel tyg, fel storlek. Tillbaka med dem idag. Det skulle vara vandringsbyxor. Inte fan ska jag vandra så jag fick ett tillgodokvitto. Frågade om de hade handsprit i stället? Fanns vid kassan.

Ryckte till mej 1 liter å undrade om jag kunde betala med kvittot. Gick utmärkt. Lämnade kvittot å fick resten av pengarna insatt på kortet. Kollade kvittot när jag kom hem. Den kostade 199 spänn! Bättre att ha höpt en flaska vodka i stället.

Nu skulle det hittas en flaska i lämplig storlek å hälla över. Man kan inte släpa runt på 1 liter. Hittade en lagom pott innehållande Aloe Vera, grön, inköpt i Spanien troligen 2003. Det var en skvätt kvar som hamnade i slasken, nu fylld med handsprit. Flaskan alltså. Det har blivit grön denna vecka.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s