Där fick jag på tafsen!

Efter en drömrik natt försökte jag tyda vad jag drömt. Det var inte det enklaste. Det började med att vi skulle bo över natten i ett litet hus. Det var vinter å snö å det var det inne i huset också så det blev att börja skotta. MEN, det fanns en oljepanna som funkade. Det blev varmt direkt, då knackade det i golvet. Ur en lucka kommer Tony å Libban upp!

Det visade sej att vi skulle bo på övervåningen! Ju längre drömmen höll på ju fler våningar å folk blev det både bekanta å helt främmande. Bodde vi i  Burj Khalifa? Fick aldrig svar på detta innan jag vaknade. Nån enstaka varmgrad, sol, kvitter å ännu ingen vind. En stadig frukost väntade med fil, fiberhavregryn, blåbär å hallon.

Ringde Ove, inget svar. Provade mobilen i stället, då svarade han. Höll på med jordbruket eftersom Gun köpt 20 säckar jord. Frågade försiktigt att nu hade han väl inte tid att golfa? Tyckte jag hörde en lättnadens suck. Jo, det kunde han tänka sej!  Då kom vinden samtidigt som jag hämtade honom.

På Noresund fanns en del folk å fler kom det. >Vi körde varsin bil får Ove ville se om hans funkade efter vintern. Idag var det min tur att klanta till det men jag har fortfarande 1 upp efter 2 rundor.

Det skraltiga trädet hål 17 har blivit ännu mindre. Nästa storm ryker väl resten också. Ove hade med kaffe så jag fick en macka av honom. Träffade trevliga Johanna som donade i restaurangen som ska ha öppet lördag/söndag. Där har hon att göra innan hon får fram stekpannan för att det de hade haft på travbanan i Årjäng finns nu här.

Släppte av Ove vid Dollarstore å fortsatte till Lidl. Vi var få gäster, många hål i hyllorna, hela bageriet tomt. Gjorde ett besök på Biltema vid 15-tiden. 14 gäster varav 8 från andra sidan Medelhavet. Måste försöka få på sommarhjulen i morron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s