Dubbelpremiär.

Långfredagen, en hatad dag tillsammans med Juldagen när man var ung. Totalt stiltje, ingenting fick man göra. Är man pensionär är det långfredag hela året men man får göra vad man vill. Idag ville vi spela golf.

Upp strax efter 06, solen höll på att sparka av sej täcket å ute var det mycket lugnt. Inte ens vinden hade bestämt sej för vad den skulle göra. Ringde Ove att han skulle ta med kaffe så vi fick inviga den nybyggda altanen på Noresund.

Vi hade starttid 10,10 men vi kom i god tid så vi kunde spela ut före 10. Solen vräkte på med sitt ljus & värme men nu hade vinden bestämt sej. Inte stark men kall. Oväntat lite folk ute just då men några bekanta vinkade vi åt. Första rundan för året brukar inte vara nån succé men det gick oväntat bra.

Gemensamt klarade vi göra 3 par men det blev några bottennapp också. Nu var det dax för premiär nummer 2, invigningen av altanen.

Jag sög till med 2 små mackor med salami, Ove 1 macka + en kaka. Anders Eriksson kom å gjorde oss sällskap. Maria & Thomas stannade utanför staketet, berodde säkert på coronan men nu anser vi altanen invigd.

Putte ringde, det blev 70 minuter idag. Eftersom jag klådde Ove i golfen tyckte jag att en grogg vore på sin plats. Hittade gin å julmust! Kanske inte den bästa kombon men nu är den uppdrucken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s