Hittade en lös skruv.

0 grader i morse, 15 vid lunch, så ska det va. T o m den moderata vinden var inte svinkall. Fikade med Anton å Hôlken på Biltema, det pratades mest golf. Kostade på med en ny USB-laddare till bilen på samma gång. Rånade Lidl på lite varor.

Monterade läsplattan på bilrutan, blev riktigt bra. För att få kontakt mellan plattan å telefoner måste jag konsultera Micke i Torsby. Till sist funkade det.

Kostade på en selfi mer eller mindre mot min vilja. Tror ingen kan säga att jag är grinig men på foto blir jag det varje gång så därför brukar jag undvika det. Får skylla på solen. Orakad också.

Gjorde en tur till Morast i kväll igen. Samma tranpar i kväll också. Svårt att konkurera med dottern som har dem nästan på altanen. På hemväg ramlade solskyddet ner. Kollade när jag kom hem, en skruv hade trillat ur. 15 minuter tog det att få dit den igen, svårt med bara en hand. Men jag har blivit en jäkel på att knäppa skjortan. Tisdag i morron då blir det Noresund igen. Får se om det kommer några gubbar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s