Ännu en trist söndag.

Märkligt väder. Knappt 1 varmgrad i morse med lite orrkutter nere på myren sen +  10 grader när regnet slutat. En rejäl frukost innan samtal med Sture.

Det blev ännu ett besök på Biltema där vi spred ut oss. Just jag skulle gå hittade jag en skolkamrat sittande vid ett bord. Johnny N, vi bor nästan grannar men har inte setts på nått år. Trevligt långt samtal. Då dyker 2 brudar upp. Tyckte den ena verkade bekant å hon vinkade. Det var Gunnel L som jag inte träffat på 3 år. Hon ”bodde” hos oss på Smedjegatan för 50 år sen då hennes far dog. Hon var barnvakt åt oss sen hade jag henne anställd på BP. Tyvärr blev det ingen kram men vi fotsparkades.

Blev ett besök på Jula också, hittade inte det jag sökte men nått liknande i alla fall så det blev ett köp. Ska montera den i morron. Sett många vloggar på em men hann med en tupplur också. 1½ timme med Micke i luren. Vi avhandlade Excel å elektriska skrivbord. Har inte fotat så det blir några gamla. April 2011

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s