Gjorde jag rätt?

Gjorde ett tidigt besök på Hypermat. Jädrar så många arbetare som höll på vid Corner. 4 man + 1 kvinna bar in stolar å bord. Frågade tjejen om det var nån idé? Joda, det kommer bättre tider svarade hon. Hoppas det blir använt innan konkursen. Det ser riktigt trevligt ut men Asiaten på andra våningen hade ingen hiss, bara trappa så de får inget besök av mej.

Köpte 2 paket plattfisk för 35 spänn, 4 bitar, panerade å klara för stekpannan. riktigt goda Köpte blåbär å hallon också till frukostfilen. Kaffe på ett nästan öde Biltema tillsammans med Stickan L.

Grannen har hämtat ut glidarbilen. Då blir det säkert snö i morron.

Varje kväll lyser solen på fönstren mot gatan. Varje gång tänker jag på att de borde tvättas nån dag då inte solen lyser. Idag var en sån dag. Började med att göra en utredning som är så vanligt i Sverige.

För det första: Nu när inte solen visade hur skitiga stör det inte.                         För det andra: De har inte sopat gatan än. Då blir det väl lika illa?                         För det tredje: SMHI varnar för mycket hård vind i morron t o m regn i morron em. Tänk om fönstren blåser in, då var det ju bortkastat arbete.

Detta tål att tänkas på så man inge gör nått överilat. Får sova på saken.

Ett svar till “Gjorde jag rätt?

  1. Hej! Du ligger före när Du planerar. Fönstren är kvar tills dä blir bättre väder.👍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s