Nu igen!

Jaha så var det vitt på gatan igen. Ynkliga 1 cm eller nått liknande. Innan jag kom ur sängen hade jag legat å funderat på varför jag inte klarade tota till den där jäkla filmen. Vad gjord jag för fel?

Började direkt efter frukosten att sortera bilderna å byta namn på dem till nummer i stället. Valde 32 bilder liksom en början. Öppnade Movimaker, startade ett nytt projekt, då kom det gamla upp lika förbannat. Hittade en funktion som gjorde filmen själv. Då blev det stopp för då skulle de direkt ha betalt.

Försökte se lite skidor från Holmenkollen fast jag redan innan visste att ingen svensk skulle ligga i topp. Dimma, så nästan ingenting. Nä, öppnade nästa videoprogram, NCH å började från början. Det funkade bättre men när jag skulle lägga upp den på Youtube funkade det inte.

Åker till Biltema för 11-kaffe i stället. Pratade skit med Stickan å Jaller en ½timme. Hem å såg skidskytte i stället. En andraplats blev det. Skulle smaka med en hamburgare. Hade köpt nått nytt på Lidl. Borde använt glasögonen när jag köpte dem.

Den såg mycket märklig ut. Kletig, såg inte ut som kött. Kollade på förpackningen, hette New Level Burgare. Såg en mikrotext på nått konstigt språk. Hämtade förstoringsglaset. Först på finska sen svenska. Innehöll champinjoner, soja, vete, ärter å protein! Va fan, den var vegan!

Det gick att äta, det finns 1 kvar, det blir den sista. Öppnade videoprogrammet igen. Satt å glodde på eländet, la på musik. Provade. Det funkade men musiken fortsatte även sen filmen var slut. Gick inte att få det att sluta på rätt ställe. Klarade att få in rätt extension å se på fan nu godkände Youtube eländet. Inte blev det som jag ville men nu ligger den ute på fb i alla fall. Vill nån se eländet finns den här nere

https://www.youtube.com/watch?v=Cg3H2k_5_Rg&t=162s

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s