Överhopp nummer 2.

Dimman låg tät i går morse, tyckte den höll i sej hela dagen, ingenting hände. Nu ljuger jag för jag var på Biltema som vanligt å handlade sen på Lidl. Alltid något. Ingenting att berätta om. Visst ja, pratade skit med Putte i 75 minuter också.

Lördagen blev vida bättre. Först å främst sov jag till 7,30! Bara det var ju bra. Det blev kaffe på Biltema idag också, sög till med en räkmacka att ta med hem.

Hem för att titta på damskidor från Holmenkollen. Som vanligt drog Therese iväg men sen hände något oväntat. En fly förbannad Frida som vurpade eller vad hon gjorde hamnade 1 minut efter men jagade ifatt med hjälp av Ebba. Nån km före mål klarade inte Ebba hänga med när Frida drog å sta. Hon slog Johaug på de sista metrarna, Ebba 3:a å det roliga att Kalla blev 4:a!

Åkte mot Sätered där det var kalas för Emelie, vårt näst äldsta barnbarnsbarn. Mycket folk å väldigt många ungar, minst 6, kanske fler omöjligt att räkna alla för de fanns inte samlade samtidigt men alla 4 barnbarnsbarnen var med i alla fall.  Goda tårtor mm. MEN, kom inte ihåg att fota en enda bild.

Å där slank räkmackan ner när jag kom hem. Tänkte inte titta på Mello, det var mycket roligare i mitten av 70-talet på Smedjegatan när grannarna ramlade in med diverse förfriskningar. Ingen mindes vem som vann men vi hade kul. Då kom jag på att det fanns en Arvikatjej med. Måste se henne i alla fall.

Oavsett om hon vinner eller inte så kommer hon från närområdet. Nu när varken Jokkmokks-Jocke eller Thore Skogman är med kan jag ägna mej åt vloggar i stället-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s