Det kanske blir något ändå.

Uppe redan 06,30 igen. Hämtade Ove, åkte till Noresund å kaffet puttrade när Mod kom in. Vi var samtliga 9 gubbar idag. Gjorde ett snabbt överslag, tror vi är 688 år ihop. Nu var det mycket kaffebröd. Sockerkaka, toscakaka, bullar.

Några skulle flytta en stolpe vid restaurangen, några skulle borra in armeringsjärn i hinerpinnarna, nån ville måla. Ute på banan höll de på med flistuggen, själv kokade jag mer kaffe. Vid 13 tiden åkte vi hem.

Har försökt strukturera upp bilderna från altanbygget i rätt ordning vilket inte är det lättaste. Har letat efter gratis musik också vilket jag hittat. Har bara inte hämtat hem nått ännu. Har totat ihop 22 bilder vilket ger 1,45 minuter. Klurar på om det räcker eller om jag ska stoppa in lite mer. Får sova på saken.

Nu snöar det igen men det tränas ändå fotboll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s