Första måndagen i Mars.

Såg lite tveksamt ut om det gick med gympadojor idag. Visserligen hade snötäcket krymt men vid 10-tiden då jag skulle till Hypermat å panta/handla gick det ändå bra utan att bli blöt om fötterna. Träffade goa Evelina. Visst blev det kaffe på Biltema idag också.

Har donat med filmförsöket idag också, den om takbygget. Växlade över till Movimaker igen men har vida problem. Filmen bör inte överstiga 4 minuter men det finns 80 bilder att välja på som dessutom bör komma i kronologisk ordning. Förra gången, för nått år sen, gick det smidigt men det var en annan version av programmet.

Tog hem ett annat program tidigare, Video Pad, snarlikt Movimaker men tycker Powepoint är lättare men vet inte om Youtube godkänner deras extention. Får fundera över detta i morron på Noresund när de andra gubbarna ska jobba.

När jag skulle sätta i sladden till kupévärmaren gick det att gå ut i foppatofflor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s