Lugn morron.

Solen kröp upp över skolan när jag satte mej ute i morse. En hackspett trummade försiktigt inne i skogen, en skata harklade sej det var allt som hördes. Var 61:an avstängd?

Efter den näringsriktiga frukosten, den blev bättre än igår då locket till saltkaret trillade ner i filmjölken, åkte jag mot Noresund för att leta upp nyckeln till golfbilen. Vid Valfjället fanns några få entusiaster ute å åkte. Hugn isfri. Rangen låg illgrön.

Ingen ny mus men heller ingen nyckel blev hittad. Ner mot reningsverket.

Vägen mot herrgården var blockerad.

Det träd som brukar stå i vägen på hål 16 hade delvis rasat förra stormen. Hade hoppats att resten skulle ryka nu men den stod envist kvar. Synd att det var fel sida som föll.

Träden på hål 18 börjar se vissna ut. Förra året föll en stam på den 8-a stammade stubben. Nu har en ny fallit på ett annat träd. Pratade en stund med Anders E som slog på övningsfältet. Av svordomarna att döma gick det så där.

Kaffe på Biltema tillsammans med Bullen, det pratades vindfällen. Hem å tittade på skidor. Till sist fick vi en medalj. Synd om Hanna som snubblat på målsnöret hela veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s