Det blev ett överhopp igår.

Fredagen var som vanligt blåsig men solig. Besökte Lidl å sen kaffe på Biltema som vanligt. Gjorde en biltur till Ås, mycket dumt för vägen var som en lerhåla.

Meningen var att fota några närgångna älgar hos Mona men det blev 2 rådjur av 7 som inte försvann in i buskarna. Fredagens samtal med Putte blev kort, under 20 minuter för Mikael, sonen, dök oväntat upp. Han klarade att koppla ihop aktionskameran med datorn innan han försvann mot Torsby. Sen På Spåret å Skavlan.

Hade tänkt berätta om en dröm jag haft men insåg att det kanske inte var lämpligt, därför inget bloggande igår.

Lördagen var både regnig å blåsig. Har en sjärtvärmare ute på stolen som jag glömde i gårkväll. Nu hade den blåst bort, troligen ända till Norge för den finns inte häromkring. Sture ringde, han kunde inte besöka barnbarnen, de hade vattkoppor så han skulle inte gå ut idag.

Regnet upphörde men vinden stannade kvar. Ner till Biltema för 11-kaffe samtidigt som jag köpte med en räkmacka hem. När jag skulle åka hem höll jag inte på att komma ut. När jag till sist klarade trycka ut dörren fastnade jag halvvägs ut innan vindkulan gav upp å jag kom ut.

Solen kom, vinden lika hård men jag klarade fota bladen på häcken. Skidorna slinter inte Sveriges väg så jag betalade räkningarna i stället. Började bli suken på räkmackan. Överdelen kanade av underdelen när jag fick ut den ur påsen. Mycket god.

Tog en filmsnutt med aktionskameran som jag la upp på fb. Kan inte lägga upp den här för WP godkänner inte filformatet. Måste i så fall lägga upp den på Youtube å länka den men så avancerad är den inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s