Vilket väder!

Det var + 7 grader å vinden höll på att rycka altandörren av gångjärnen i morse. Dessutom regnade det. Hade kommit 15 mm i natt. Såg igenom ett gäng videobloggar å la märke till att alla människor använder sandaler. Det är i å för sej inte så knepigt men att använda dem uppe i Himalaya är märkligt.

Många är ute i husbilar eller andra farkoster som de byggt om till rullande boningar, de flesta är vegetarianer å dåliga på att dricka alkohol men bättre på att knata runt på nått berg, ju högre desto bättre.

Det regnade när jag åkte till Lidl. Hade redan ryck till mej en kaffeburk när jag kom på att jag glömde kundvagn. Nu var det för sent att hämta en. Fick konstiga blickar när jag blev hängande över en låda med damunderkläder. Måste förklara att jag hade så jävla ont i ryggen. Sen till Biltema.

Lugnt liksom det verkade vara i hela området. Träffade Leif Lilja som jag inte pratat med på 15 år. Det blev en trevlig ½timme. Det regnade när jag kom ut också.

Skidor är inte Svenskarnas bästa gren. Norge är mycket bättre men Sverige är bättre på mord, sprängningar å våldtäkter. Men det är ju ingen idrottsgren tyvärr. Vädret ändrade sej på kvällskvisten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s