Skitväder de lux.

Ligger ända till 8 idag. Kunde nog sovit hela dagen när jag såg vädret. Såg herrskidor vilket inte muntrade upp mej innan dagens besök på Biltema. Tömde regnmätaren när jag kom ut, 5 mm.

Det dröjde 5 minuter å först kaffekoppen var just uppdrucken när familjen Malmstedt avslöt. Första gången jag sett en människa äta räkmacka med plasten på. Solveig klarade peta upp ett hål i sidan å gräva ut innanmätet. Synd jag inte filmade det. Bilden visar inte hennes utan en av mina gamla.

De åkte hem å blev utbytta av Bullen å Sune D. Där gick 2½ timme till förgängelsen. Det hade regnat ytterligare 5 mm medan jag var borta. Damskidor var betydligt trevligare för att inte tala om hockeyn.

Micke ringde, vi pratade 1 timme 45 minuter så nu är jag uppdaterad med fler videobloggar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s