Lite & Blandat.

Så var gräsmattan grön igen. Fasligt vad Bore har svårt att bestämma sej i vinter. Efte rsom skidorna började först på eftermiddagen var det gott om tid att göra nått annat. Som att se nån trevlig videoblogg innan det dagliga besöket på Biltema.

Där var det mycket folk å mer blir det nästa vecka då Maxi stänger för ombyggnad. Pratade husrenovering med Rune B i 1 timme. Hann med en liten tupplur innan de svenska skidtjejerna hoppade upp på prispallarna. Sen en tur till Lidl för att införskaffa en frusen pizza innan hockeyn började.

Tre Kronor skåpade ut Ryssland då Edaingen Lilliz klippte till redan i första minuten. Såg inte Mellon förra gången men nu var ju fröken Jansson från Arvika med.

Linda Bengtzing har varit min favorit i alla år. Inte för sången utan hennes mysighet som person. Får hoppas att Anna Bergendahl, Sveriges bäst sjungande blivande läkare vinner i kväll. Dessutom är hon snygg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s