Det är lite rotigt just nu.

3:je februari, – 5 å det ljusnar redan 7,45. Dessutom tränade de fotboll i kväll både herrar å damer. Ingen ordning på nånting. Eftersom det inte funkar att föra över filerna från aktionskameran till datorn monterade jag den minsta av de andra på plattan å ställde på instrumentbrädan.

Åkte till återvinningen samtidigt som jag testade kameran. Ställde den på video å startade den. Fortsatte sen till Biltema för kaffe med Bengt J. Startade kameran igen på hemvägen. Skulle föra över filmerna, då fanns det 2 stillbilder.

Hämtade hem manualen till kameran från nätet, bara drygt 200 sidor. Läste å kollade på kameran. Då hittade jag en liten röd jävla knapp jag inte tidigare sett. Ut på tur igen, då funkade det. Lika bra att kolla blodtrycket också för nu var jag sur.

Mätaren pumpade upp min arm som vanligt men då den skulle visa resultaten blev det error cod 4. Stod inget om det i den manual jag hade. Ut på nätet igen. Fanns ett 10-tal att välja på men inte den modell jag har. Funderade en stund innan jag bytte batterier å kollade igen. Nu funkade det! 127/67 var ju inte så pjåkigt efter allt krångel. Noresund i morron, Ove hämtar mej 9,30.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s