Snöpligt slut på blöt månad.

Januari slutade med lite vitt på gräsmattan när jag kom upp 05,30 sen jag haft sendrag halva natten. Det vita försvann å ersattes av regn som vanligt. Pratade med golfkompisen i Karlstad. Han hade provat hållbarheten av golvet på Lidl. Det var hårdare än honom så han hade vilat upp sej på sjukhuset några veckor.

Besökte som vanligt Biltema. Måste ner till Maxi å titta där de bygger om förbutiken. Det var det som hände i går varför det inte blev nån blogg. Efter en natt med bättre sömn (inget sendrag) trynade jag mej kvar i sängen till efter 7!

Februari började som januari slutade förutom att gräsmattan var grön. Samma procedur som igår, kaffe på Biltema annars ingenting. Kostade på mej pannkakor i kväll. Får se om det händer något spännande i morron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s