Plan C.

Får inte den trilskande kameran ur huvudet. Började drömma mardrömmar på sennatten. Letade igen efter adaptern efter frukost, på med allt ljus + ficklampa. Nä, den hade gått upp i rök. Kollade på nätet om det fanns en sådan utan kort. Det gjorde det inte. Billigaste alternativet var att köpa det minsta á 95 spänn.

Skulle ju ändå till Biltema, klockan var strax 11. Köpte kort, kaffe med bulle, 100:- jämt. Satt med Bengt B, Lars-Åke N m fl. Där gick 1 timme igen.

Hem å pillade ut microkortet ur kameran, satte det i adaptern, in i HP-datorn. Inte fan funkade det. Startade Dellen i stället, där funkade det men det gick inte att spela upp videon. Plockade över filerna på en USB-sticka, laddade upp dem på HP:n Då funkade det så till vida att det gick att spela upp men kvalitén var miserabel.

Kunde det bero på att jag hade undervattenshuset på? Att jag hade det under filmningen är en annan historia. Vet att jag har en kortläsare nånstans, ska leta i morron. Putte ringde 61 minuter, det är ju fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s