Dag 2 gick det åt helvete.

Hade flera saker på agendan idag. Det skulle jag inte haft. Upp 7,30, + 5 grader å höll på att blåsa av stolen på altanen. En lite sen frukost, inte skidor på tv, ledig hela dagen! Blev ännu ett besök på Biltema, träffade flera personer jag inte sett på många herrans år. Niklasson, Ulf S m fl.

Gick in på 7711 för att kolla ang högkostnadsskyddet. Går ut 4 februari, hade lite piller kvar men ska till min coola kolsköterska om nån vecka. Måste besiktiga bilen. Kollade Bilprovningen i Arvika. De skulle ha 595 spänn. Va fan förra gången var det under 400. Kollade Besiktiga i stället. Från 395 stod det, verkade lovande. När jag skulle boka kostade det också 595. Avbröt.

Bläckpatronerna till skrivaren kom äntligen. Bytte ut dem, felcodOxc xxxxxxx. Inte fan funkade det men den röda gamla rann ut på köksbordet. Såg inte det förrän halva högerarmen var nerfärgad + halva handen. Googlade felcoden, jag var inte ensam att ha problem med detta. Får fortsätta kolla i morron.

Plockade bort julen i stället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s