Nyårsafton 2019.

Årets sista dag började tidigt, redan 06. Vi får se om gubben klarar hålla sej vaken tills det blir nytt år.  Sture kommer så vi kanske slaggar i varsin hörna av soffan.

Kusin Siv hade en stående ritual varje år sen hon blev änka. Hon fixade god mat på eftermiddan, tog en akvavit. På kvällen ställde hon upp en spegel framför sej, hällde upp bubbel å önskade sej Gott Nytt År till spegelbilden. Hon gick bort 2015, 89 år gammal men lika glad ända in i kaklet.

Kollade lite statistik på golfen. Har bara spelat 53 rundor i år. Har jag tappat lusten eller blivit för gammal? Under åren har jag mellan 80 – 115 rundor per år.

Åkte en kort runda i hopp om att få se nått djur. Det blev 2 hästar men jag passerade 2 klimatzoner. Uppe vid Föga var det – 1, här hemma + 1.

De svenska skidåkarna överraskar åt båda hållen, beror på vilken dag de åker. I Norge har de samma problem med raketer som Sverige. Nån idiot hade skickat raketer in i ett stall, i en hiss, in i en pizzeria. Mångfalden gör underverk med intelligensen bland folk. Det pekar på att folk har för gott ställt när de kan bränna iväg tusentals kronor på några minuter.

Nä nu får jag sluta gnälla så får vi se hur kvällen slutar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s