Lever på hoppet.

Det blev en något stökig morgon men många drömmar efter gårkvällens allergianfall. Nysning x 28 å sen snoring resten av kvällen, där rök en ½ toarulle. Klarade att ligga kvar till 7 å då var det dimma, den släppte inte på hela dagen.

Såg nånting på Biltema igår. En tjej kommer in, ställer en ryggsäck på en stol till höger om ingången. Hon hämtar ett glas vatten, kniv & gaffel samt servett. Ah, hon ska tydligen äta räkmacka? Nä, det skulle hon inte utan halar upp en färdigrätt ur ryggan, stoppar in den i mikron å sätter sej å väntar. Sen äter hon! Oväntat.

Besökte Maja ner på Gränshallen. Hinner sätta mej innan hon berättar att hon har en unge med vinterkräksjukan liggande där inne å pekar på en öppen dörr. Tyckte att det redan var för sent att rusa ut så vi pratade en ½timme.

Fick många bra råd på facebook hur jag skulle förbereda mej för det värsta. Cocacola, vitpepparkorn mm vilket jag inte hade hemma så jag tog 2 whisky i stället å hoppas på det bästa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s