Man ska inte vara hemma.

En osedvanlig otrevlig dag hälsade mej välkommen upp vid 6-tiden i morse. Det var kallt, runt 8 grader dessutom dimma, inte kul. De vanliga knivskärningarna i tidningarna. Att folk ska behöva vara ovänner varenda dag?

Gjorde ett besök på Biltema som vanligt. Träffade ett antal trevliga personer, blev sittande 1½ timme. Min 24:de växter klarade inte att bli flyttad till större kruka. Trodde den skulle gilla det men blev bara mer å mer ledsen. För att förkorta lidandet fick den lämna jordelivet idag.

Funderade på att städa. Funderade en gång till på varför? Kan inte påminna mej att det varit nån inne sen i början på maj. Det får anstå men så hittade jag något på altanen. Måste kommit dit medan jag varit borta.

Det är 4:de gången detta hänt. Första gången 1 hela Grönstedt konjak från en tjej jag hjälpte med reklam. Nummer 2 1 hela whisky av en som hade en sinande brunn så jag var där å hällde i nån kubik vatten. Den 3:je hittade jag också på altanen för nått år sen, kom från grannar på Noresund. Denna, den 4:de är jag inte säker på för lappen som hängde på var inte ifylld. Kommer väl fram så småningom.

Nu är samtliga julklappar fixade. För 14 år sen var jag i Tunisien under jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s