Näst sista lördagen före jul.

Det föll snöblandat regn i gårkväll när jag la mej. Gruvade mej i morse så jag låg kvar till närmare 8, tänkte på 1 dm snö. Det var inte så farligt. Det omvandlades till 7 mm regn.

Såg tidigt att det inte skulle bli nån Svenska som skulle blanda sej i pallplatserna i skidskytte när jag noterade att pulverkaffet hade en bekymmersam låg nivå. Måste ner till Lidl. Att hitta en parkering var ju omöjligt så jag ställde bilen på gatan å rusade (stapplade) in.

Totalt kaos men jag klarade trycka mej förbi en invandrare å rycka till mej en burk kaffe. Fortsatt genaste vägen mot kassan å när jag svängde in i sista kurvan före mål var det köbildning, hamnade bakom ett norskt par med överlast i kundvagnen. Till min stora förvåning blev jag erbjuden att passera när killen såg att jag bara hade en sak i handen. Tackade å påpekade att om det gällt ett skidlopp hade han aldrig släppt förbi mej. Det höll han med om.

 

 

Valde södra ringvägen vid LBC så jag slapp stå en kvart för att komma in i rondellen. Skidskyttet höll fortfarande på, det har Hanna som körde. Sen hängde de av geväret å stakade sprint de andra damerna. Till allas förvåning gjorde Linn Svahn en Johaug å drog ifrån på upploppet å vann! Hur kul som helst.

Det fanns varken hummer eller oxfilé hemma men det fanns pannkakor.

Nu inriktar vi oss op Pernilla Wahlgren kl 20.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s