Tips från coachen.

Morgonen började bedrövligt. Hade dragit ur laddsladden till telefonen i gårkväll. Nu satte jag i den innan jag startade luren. Det var ett misstag. Bildskärmen tändes å visade små kryptiska bokstäver. Tog första kaffekoppen innan jag tog fram förstoringsglaset å bytte till starkare glasögon.

Ingenting funkade å inte gick det att stänga av den heller. Tydligen skulle man fortsatt ha laddkabel kvar i laptopen å sen logga in på Huawei för att dona med nånting. Inte fan gick det, kom aldrig in på sidan.

Ner till Euronics, de hade aldrig sett nått liknande så det verkade döfött. Killen rev sej i huvudet, klämde på några knappar å hux flux funkade luren igen! Phu! Va fan hade han gjort? Jo, hålla in ljud ner + startknappen samtidigt!

Så ett tips, starta telefonen innan ni fortsätter ladda den!

Bildresultat för bild på huawei 9 lite

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s