Okulär inspektion.

Klarade somna om för andra gången denna vecka. Kanske jag lär mej det också. Värre med snusandet. Har försökt under 56 år men det går inte att gilla det, nu har jag gett upp. Ägnade frukosten till golf.

Roy frågade mej igår om jag tyckte årets julgran vid Kyrkans hus höll estetisk klass. Kunde inte uttala mej om det då för det var kolsvart ute. Kollade idag i stället. Får säga att den var en av de bättre under senare år. Återstår att se den tänd.

Det blev 11-kaffe i ensamhet idag. Inte en enda känd dök upp.

Efter Biltema blev det Lidl. 200 gram pulverkaffe räcker precis 2 veckor. Fortsatte till Gränshallen för kaffe med Maja å Gunne. De jobbar ju sommaren på Noresund. Har inte sett dem på flera veckor så det var trevligt. Fortsätter med golfen när jag kommer hem.

En oskarp Fleetwood.

Schnitzel å pommes.Gillar inte pommes men gillar heller inte att skala potatis.

Gammal Junior igen.

Dum eller??

Ju mer jag ser på tv eller hör på radio, desto mer deprimerad blir jag. Gro Harlum slutar som överhuvud i Norge för att kanske börja i FN att lära resten av världen äta fiskbullar.

Vilka har ni röstat på som ska sköta Sveriges affärer? Man kan undra om inte de flesta av dom knaprar Prozac. Antagligen vet de inte att landet fortsätter ovanför Arlanda, annars måste det vara på ren djävulskap de håller på som dom gör. De vill att alla ska åka buss, för att spara miljön, fast vägarna är bäst framkomliga  med bandvagn. Själva kan de ta tunnelbana eller blåsa iväg några ton flygfotogen för att komma hem. Bensinpriset ska tvinga folk att köpa bil med katalysator fast ingen har råd. De tror inte det finns folk som inte har råd med ny bil eller besöka doktorn.

Göran Persson åker till Kina för att lära dem folkvett. Är han rätt man för det? När sakkunniga anställs, ofta nån släkting, för att veta något regeringen inte vet, hämtas de ur samma skola som regeringsfolket gått i. Då vet ju inte dom bättre än de andra, eller hur. Men bättre lönebild ska dom ha.

Tänderna ramlar ur och ingen har råd att klistra fast dem igen. De vill nog att folk ska äta välling för att havrefälten ska fortsätta böja sej för vinden.

Jag är ju bara en hund men i mina öron verkar det hela idiotiskt. Som att sätta en gammelhund att lära upp en valp att jaga. Särskilt om inte gammelhunden ser skillnaden på en råbock och en gunghäst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s