Skidor, golf, Biltema.

Ställde om alla ur utom armbandsuret i gårkväll. Glömde ställa om den biologiska klockan, den vaknade 1 timme för tidigt i morse. Snoozade den ännu en timme å somnade om. Startade äggkokaren med de sedvanliga 7 äggen innan jag sörplade kaffe, tuggade medicin å började ladda om dosetten.

11-kaffe på Biltema med Bertil N, Ulf A m fl. Det pratades Blue Arrow MC mm. 1 timme senare var det dax att kolla hur det skulle gå för Matts Olsson. Det gick inte så bra. Över till golfen i stället där bästa svensken kom 14;de. Måste åka ut en sväng ifall det skulle dyka upp nått djur. Det gjorde det, 4 rådjur som kutade över vägen men som jag inte hann med. Här sprang de över vägen.

Här syns det var lövträden växer.

En svamp av något slag, säkert inte ätbar med snitsig ändå.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s