Detta kommer bli min död.

Hade en halvvåt dröm på morronkulan. Den ville inte komma till skott så jag gick upp vid 05 för att avbryta det hela. La mej igen vid 06 å sov med en annan dröm (golf denna gång) som heller inte avslutades men 8,15 gick jag upp igen.

Kombinationen foppatofflor, läsglasögon, mattkanter å vinglig gubbe kommer ta livet av mej, nästan säker på det. De som vill spela det oddset blir inte rika. Sture föreslog fika på Biltema 11,30 då frukosten sjunkit undan. Vi fick sällskap av Billy Bildoktorn. Det diskuterades viskositeten hos olika biloljor, vilket oljefilter som var bäst mm. Där gick 1 timme.

Golfen började först kl 14, mitt i tuppluren men det funkade det också. Måste ner till Lidl då brödet var på upphällning. Den halva burken med gulaschsoppa som stått en vecka fick bli kvällsmat. Ställt om de klockor som inte gör det automatiskt.

Många verkar ha förfest inför Lasse Stefanz på Hotellet för hög musik ljuder över nejden. Nu Så mycket bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s