Å regnet det bara öser ner.

Det var tidigt, det var mörkt, det regnade. Va fan hade jag uppe att göra? Nu var det ju blåsan som gjorde sej påmind igen. Ok, förra gången var det vid 23 i gårkväll så jag ska väl inte gnälla.

Anropade Billy i Sälen. Han satt inne ä väntade på att den decimetern snö som fallit skulle smälta. Kändes redan lite bättre. Kokade de resterande 7 äggen, hällde upp det sista av filmjölken, bredde på det sista av Lätt & Lagom. Var på vippen att lägga på det sista av purjolöken också så hade den blivit slut. Måste handla.

Träffade Sven & Synnöve på Hypermat. De lurade på mej några småfranska à 1:- stycket. Visst smakar de gott men normalt vill jag ha lite tuggmotstånd. Fortsatte till Biltema för 11-kaffe. Många rusade in på toan. Då kom jag på att då grusvägarna börjar ta slut så har jag ännu inte besökt nån toa på Biltema, Centret eller Center Nord. Får göra det under veckan.

Eftersom jag mest har funktionskläder ska jag inte använda mjukmedel. Hittade ett recept på egentillverkat mjukmedel. Destillerat vatten, ättika, lavendelolja. Det blir inte billigare men ska vara nyttigare. Vattnet ingår i hyran, ättikan 17:- men lavendeloljan kostade 119:-. Liten jävla flaska men hoppas den räcker länge för den var koncentrerad.

Återkommer med utlåtande när jag provat det. Såg Bonde söker fru. Anmäler mej direkt om de börjar med ”Husvagnsboende söker musjägare”. Några bilder från oktober 2015.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s