Minitour.

Ingen grad men dimma mötte mej i morse. Solen trängde igenom redan vid 8 så det blev en fin dag. Efter att ha konsulterat Sälen angående deras väder å frukost kollade jag när golfen startade. Först kl 12, kunde göra en raid i bygden under tiden. Men först trilla piller inför nästa vecka.

Det är lite underligt i höst. De rätta färgerna uteblir å löven trillar av hej vilt. Ser lite blekt ut.

Lovade mej själv igår att undvika allt vad grusvägar är resten av året. Det gick ju inte. Åkte här uppe för 45-50 år sen. Det var sej inte likt men träffade en norsk tjej med 3 hästar. En helvit i normalstorlek å 2 stora som irländska varghundar. Föreslog att hon inte skulle låta den vita vara ute nästa vecka då det är älgjakt men hon påpekade att vita älgar var fredade där uppe. Tror tjejen heter Signe.

Åkte mot Gränsjön i stället. Där höll de på att dra fiber till de 2 ställen som finns däruppe. Det blev tvärstopp halvvägs upp för en Volvo stod i vägen. En gubbe hade släppt lös kärringen i en rishög å hunden studsade fram å tillbaka. Efter 8 minuter såg han åt mitt håll å backade undan.

Såg ett kolossalt stort uthus, verkstad eller lada. Måste ringa mågen Bosse när jag kom hem å fråga vad detta var. Det var ett djurstall. Kostade på med en mycket god hamburgare på Charlottagrillen som lunch/middag. Bilden visar bara hälften men god var den.

Började se golfen från Rom men tydligen tuppade jag av men vaknade just som Wiesberger vinner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s