Regnig tisdag i oktober.

Skulle kunnat sova fram till 11-kaffet på Biltema för vädret var inte mycket att tjoa om. Inget ösregn, bara skval. Kollade lite bakåt i tiden. År 2000 var det 10/13 grader samma datum. Var visst lite irriterad på några arbetskamrater som inte jobbade som jag ville. De höll inte mitt tempo. Oktober var den regnigaste men varmaste oktober på 100 år. 2017 var det 0/11 å sol. 2018 5/13 med morronregn sen sol.

Det kan vara jobbigt att läsa igenom dagböcker som är 20 år eller äldre. Man blir påmind om mycket, både bra å dåliga händelser. Kan bli sittande en hel kväll å läser vilket hände just nu. Lägger ut några gamla foton igen.

Filminspelning på Noresund med Petter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s